Nemeszek Émmár Többeta Teltházba

2009. augusztus 12., szerda

Kedvenc Falatozó

Egy vadiúj hely, az utcán nyomták a kezembe a szórólapját tegnap. Kedvenc Falatozó: fantáziadús az elnevezés. A hely tágas, tiszta, az asztalok nagyon kicsik. Sajnos a kiszolgálás még különösen lassú, de gondolom, majd belejönnek. Pozitívum, hogy viszonylag nagy a választék, és igazi, házias ételek vannak. Negatívum, hogy a köretet külön árazzák, és így egy kicsivel drágább, mint a többi környékbeli hely, extra negatívum, hogy egy szelet kenyeret 30 Ft-ért árulnak. Meg kellene tanulni a kenyeret a veszteséglistán kezelni, egyszerűen jobb a vevő közérzete, ha nem érzi a minden szinten való haszonlesést.
Töltött csirkecombot vettem rizibizivel, 940 Ft-ért. Kicsit meghökkentek, amikor kértem a pohár vizemet, de szó nélkül hozták, igaz, hogy csak afféle hitvány műanyag pohárban.
Az étel kifejezetten finom volt, és ha kiküszöbölnék a kezdeti hibákat, (és egy kicsit olcsóbbak lennének) akkor gyakran járnék ide.







2 megjegyzés:

  1. Rövid leszek és velős.

    Itt is háromszor voltam: először, utoljára és soha többet.

    Lelketlen ételek, lassú kiszolgálás és a minőséghez képest igen magasra állított árak.

    Ha most nyílt meg, nem sok jövőt jósolok az egységnek, pláne a kínai gyorsbüfé közelsége miatt. Drasztikus változtatásokra lenne itt szükség, kérem.

    Úgymint:
    - nem műanyag, hanem üveg poharak
    - ha súlyra adok valamit, a méricskélést fel kell pörgetni
    - árakat levinni kb. 30%-kal.

    Uff.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Flórián tér környékén lakom és így ideális számomra, hogy hamar kihozzák az
      I S T E N I F I N O M É T E L T.
      Bármit rendelhetek még nem csalódtam a szakácsban, de azért a tejfölös csirkepaprikás az örök kedvencem.
      A vadast, káposztás tésztát, sült csirkecombot, gomba levest, tökfőzeléket, grízes tésztát sem vetem meg és újabban nagyon szemezek az olaszos pennés kínálattal, lehet, hogy a mostani hétvégén meglepem magam.

      Az árakról annyit, hogy totálisan el vagyunk adósodva, minden kereső embernek van 5 millió Ft rejtett államadóssága (össz: 23 milliónyi millió Ft), ennek csak a KAMATA 16 % = 800 ezer Ft, ezért túlterhelt , nagyon rossz az adózási rendszerünk, horribilis terhekkel vagyunk sújtva.

      Törlés

Blog Widget by LinkWithin

Ebédkeresés Óbudán

Házhozszállítás

Rajongók

Friss, ropogós

Vélemény

Powered By Blogger