Nemeszek Émmár Többeta Teltházba

2009. augusztus 31., hétfő

Lángos az aluljáróban

Annyian írták, hogy az aluljáróban lévő lángosos a legjobb, hogy az első adandó alkalommal kipróbáltam. No azért lángost nem mertem venni, inkább szerényen két darab ízes óriáspalacsintával kezdtem. Darabja 310 Ft, jó lett volna hozzá inni is, de az nem jutott eszembe zavaromban. A palacsinta persze jó, és nem rontották el azzal sem, hogy túl sok lekvárt raknak bele. Igazából néhol inkább kevesebbet.





9 megjegyzés:

  1. Pedig épp azért mondta mindenki (többek között én is), mert a lángos a jó ott. Méghozzá a töltött lángos, az mindent visz. Nem a palacsinta miatt járnak oda az emberek :)

    VálaszTörlés
  2. Ez valami tematika, hogy a hamburgeresnél (Fanni) pizzát, a lángosonál palacsintát esztek?

    VálaszTörlés
  3. Jó kérdés, már bennem is megfogalmazódott... Nevezzük ezt a lényeg óvatos megközelítésének. :)
    De az is lehet, hogy a hamburgerért és a lángosért annyira nem vagyok oda, hogy ebédre azt kérjek.

    VálaszTörlés
  4. Najó a Fanninál a melegszendó (hagymás-virslis, sonka-gombás: nyami!) is nagyon pöpec

    VálaszTörlés
  5. A töltött lángos pedig üt.

    VálaszTörlés
  6. Fanniban burgereket kell enni mert a pizza nem pizza, hanem egy rakás kaki. A lángososnál pedig lángost mert az viszont _remek_. A gyrososnál pedig _semmit_ mert minden hulladék. Kb ennyia flórián tér.
    Ellenben érdemes bemenni a flórián üzletházba és házi kolbászkrémes melegszendót enni. Mert az meg nálam ezer éve nagy kedvenc. Jvasalom nektek is.

    VálaszTörlés
  7. Most kezdtem olvasni a blogot, vissza is olvastam. Szóval kicsit csalódott vagyok a szerkesztőségben, szerintem igénytelenek vagytok kicsit. Mármint kaja ügyben. A pizza paradicsom pizzája minden csak nem jó. Az a vastag, nehéz tészta hol pizza tészta könyörgöm? Meg az a szósz ami rajta van szerintetek pizza szósz? Javaslom a pizza forte-t vagy személyesen vagy rendelésben, itáliai tésztával rendelve a pizzát. Vagy ha a pizza non plus ultra érdekel titeket, akkor - igaz másik kerület, de onnantól az ilyen pizza paradicsom az ipari hulladékot fogja jelenteni - Pink Cadillac, ráday utca.

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm az igényességünket firtató lesújtó véleményedet, eddig úgy tudtam, hogy az egy szubjektív dolog, hogy kinek mi ízlik.
    A blog egyébként nem arról szól, hogy hol vannak a legigényesebb és legfinomabb éttermek, és hogy ki a hülye, hanem arról, hogy három hónapja, mióta ide költöztünk, az ebédszünetet jelentő napi 3/4 vagy 1 órában hogyan tesztelünk végig minél több kifőzdét és egyéb helyet a környéken. Az egyik ízlik, a másik meg kevésbé. Aztán másnap meg fordítva. Nem kell ezt ennyire komolyan venni.

    VálaszTörlés
  9. Wow, Lángos!

    A minap fedeztem fel egy új lángosost, ahol sok egyéb retro fincsiség is található (házipalacsinta, hurka, kolbász, pecsenye, retró óriás hambi!).

    Töltött lángosban ilyen gazdag kínálattal és különlegességekkel (mexikói, fűszeres hekkes!, fűszeres csirkemellfilés!) még sehol sem találkoztam!

    Az Óbudai Temetőnél, a Burger Kinggel szemben található (így nem nagyon lehet eltéveszeteni). Kerthelyiséggel!!!

    Csak egy éve üzemelnek.

    Kutyabarátok - mi is bevitük Blökit, aki kapott ajándéklángost is tőlük. Nagyon kedvesek!
    És nem hiszitek el, de előttünk volt a sorban Fekete Laci! Igz aztán sokáig nem sokat láttunk a látványkonyhából... :):)

    Bringával is be lehet állni!
    A honlapjuk: langoshaz.hu



    Minden nap (hétvége is, ünnepnapokon is) nyitva vannak.

    https://www.facebook.com/pages/Kiss-Kerekes-L%C3%A1ngosh%C3%A1z/219868951491462

    Ki ne hagyjátok, aztán meséljétek el, hogy jó tippet adtam-e, hogy ízlett!

    Cau

    VálaszTörlés

Blog Widget by LinkWithin

Ebédkeresés Óbudán

Házhozszállítás

Rajongók

Friss, ropogós

Vélemény

Powered By Blogger